Jokihs Blog

Jokihs Blog

Få en gratis DVD film...

Oktober 2008Posted by Jokih Sunday, October 26 2008 14:31:25

...ved at være med i en TV undersøgelse. Blog Image

Der er kun ganske få og ubetydelige betingelser!

Ved din deltagelse accepter du at modtage flere spændende tilbud og nyhedsbreve om magasiner, bøger, musik, film mv. fra Bonnier Publications International AS, Bonnier Publications A/S,Gyldendal Bogklubber og DM Media A/S, Falck, modstroem.dk, Viasat og Benjamin Publications AS via brev, telefon og andre elektroniske medier (f.eks e-mail, sms), samt registrere de kontaktoplysninger om forbrugeren, som er nødvendige herfor. Ved deltagelse accepter du at Eanalyser og deres partnere - Ingelise alt om håndarbejde, Lindhart & Ringhof og Oxygen - kan kontakte dig pr. e-mail, post og/eller telefon/sms for at tilbyde dig abonnement på tidsskrifter, bøger eller multimediaprodukter med udgangspunkt i de interesser, du har angivet i undersøgelsen. Samtidig accepterer du at modtage nyhedsmail fra vores undersøgelsers sponsorer Opnionsland samt vores partnere Chanti, Vindermail, Etminut.dk, Skrab.nu, mailluxury.dk, Guldkisten.dk, Pointshop.dk, Lokaltilbud.dk, Fordelen.dk, tidbudstips.dk, Dagensstreg.dk og drdo.dk. Du kan til enhver tid framelde dig disse nyhedsmails igen.

Jeg accepterer at blive kontaktet af Falck med henblik på bilsyn og Autohjælp.

Du modtager en valgfri film af de mulige til 0,- og du betaler hverken porto eller gebyr. Samtidigt bliver du medlem af Home Enter og forpligter dig til at købe yderligere 2 film til klubpris, som du selv vælger blandt de udbudte film Home Enter lagerfører.

REND MIG! Sådan en svindlerbule!

  • Comments(2)//www.jokih.dk/#post166

1 uge gammel

Oktober 2008Posted by Jokih Sunday, October 12 2008 13:03:39

Der sker meget på en enkelt uge.

Torsdag kom Majbritt og Linus hjem fra hospitalet, og nu er vi så småt ved at finde vores rytme i hverdagen. Der er meget man skal vende sig til. Blandt andet at alt madapparatur skal koges af, inden brug.

Men det går rigtig fint. Lørdag var vi til kontrolvejning med ham på sygehuset, og han tager det på han skal.Blog Image

  • Comments(0)//www.jokih.dk/#post165

En lille ny kom til

Oktober 2008Posted by Jokih Monday, October 06 2008 13:59:53

Så kom den store dag i lørdags, hvor Majbritt og jeg fik væres første barn.

Det hele startede klokken cirka 2 natten til lørdag, hvor veerne startede. De tog til henad morgenen, og ved 9 tiden kørte vi på fødegangen for at blive tjekket. Der var processen dog så langt henne, at vi med det samme kom på fødestuen.

Klokken lidt i 16 lørdag eftermiddag, den 4. oktober 2008, var fødslen forbi, og Linus var kommet til verden, og lå og så meget fortumlet ud, på sin mors brystkasse.
Han lå en smule skævt i bækkenet, men kom dog ud alligevel, med lidt hjælp fra en rigtig god jordemor.

Både mor og barn har det fint, og er endnu på sygehuset, hvor de skal være et par dage.
Alle siger det er noget helt specielt, og det er det - helt sikkert. Vi er rigtig glade for ham, og selvom han ligner så mange andre babyer, så er han vores, og vi får ham med hjem.Blog Image

  • Comments(4)//www.jokih.dk/#post164