Jokihs Blog

Jokihs Blog

Den onde cirkel

November 2008Posted by Jokih Thursday, November 27 2008 11:15:22

Som næsten nyuddannet er det på tide at begynde at søge jobs. Nu er der jo kun 2 måneder til det rigtigt går løs, og jeg har absolut ikke løst til at blive fanget i Hjort-Frederiksens nedværdigelsesprocess og samfundsdegraderingsritual, og derfor satser jeg på selv af skaffe arbejde - om jeg så skal i vikarbureau igen.

6 stillinger var slået op - 6 stillinger jeg VIRKELIG gerne ville have, og de var i området omkring Esbjerg, som ikke var fór langt væk. Jeg søgte dem alle 6 - det var 2 stillinger på hver af 3 institutioner. Telefonen ringede, og jeg blev kaldt til samtale ved den første. En dag som desværre ikke var mulig for mig, men istedet kom jeg til samtale ved en af de 2 andre.

Den samtale var jeg til i sidste uge, og det gik faktisk rigtig godt. Lederen ringede en time senere, og måtte beklage at jeg ikke havde fået den. Han kunne vældig godt li' mig, men der var en i samme position som mig, som havde en lille bitte smule mere erfaring, som havde fået den. CRAP!

Dagen efter ringede de, og bad mig komme til samtale ved den sidtste ud af de 3 institutioner. Den var jeg til i aftes, og det gik også rigtig fint.
Her til morgen ringede lederen og måtte beklage at jeg havde været nummer 3 på listen til et af de 2 jobs, og igen var det den manglende erfaring som gjorde udslaget, selvom hun også rigtig gerne ville have ansat mig.

Og så er man jo i den onde cirkel, for hvordan får man arbejde uden erfaring, når man ikke kan få erfaring gennem arbejde?

Jeg håber der dukker noget op snart, for jeg havde VIRKELIG håbet på en af disse 6 stillinger, og det er lidt ærgeligt at være så tæt på begge gange, og så ikke få det alligevel. Humøret og selvtilliden har været højere til vejrs før.

  • Comments(3)//www.jokih.dk/#post170

Næsten 2 måneder gammel

November 2008Posted by Jokih Wednesday, November 26 2008 22:12:03

En fast rytme og rutine er åbenbart kodeord, når man har fået små størelser i huset. Det er det ihvertfald blevet for os, og det gør nu hverdagen noget nemmere.

Her til morgen vågnede han klokken 0600 og skulle have mad, og jeg tænkte at istedet for at lave mad, sætte mig op i sengen og fodre ham, og prøve at lægge ham til at sove igen, så kunne vi lige så godt bare stå op og gå i stuen hvor vi kunne hygge os, mens mor lige fik endnu en time på øjet.

Jeg synes disse tider giver nogle virkelig gode stunder med sønnikke. Når han ellers er mæt og tilfreds, så smiler han over hele hovedet, når han får øje på en af os, og det er simpelthen det dejligste syn. Vi har prøvet at fange et billede af det, men det er som om tilstedeværelsen af kameraet lægger en dæmper på smiletrangen. Håber det lykkes en dag.Blog Image

Ellers er der godt gang i bachelorskrivningen. Min makker og jeg skriver om ungdomssanktionen. Det er spændende arbejde, og giver nogle udfordringer. På mandag skal vi på besøg i en sikret afdeling, hvor der er indsatte unge mellem 15-17 år, som har lavet meget personfarligt eller grov kriminalitet. DET bliver spændende.

  • Comments(0)//www.jokih.dk/#post169

Et øjebliks ro og fred i hjemmet

November 2008Posted by Jokih Monday, November 17 2008 21:21:36
Blog Image

  • Comments(2)//www.jokih.dk/#post168

Comedy Kuren

November 2008Posted by Jokih Saturday, November 15 2008 13:17:21

Her i huset har vi gennem de sidste mange uger fulgt med på kanal 5, som har sendt Comedy Kuren.Blog Image

Et program som har udemærket sig ved at komme helt tæt på et menneske, under hans nok største forandring i livet, uden at det er blevet en ren og skær docusoap, som mange programmer i denne tid ellers formår at være - helt og aldeles meningsløst.

Men her følger man komikeren Henrik Bruhn, som ikke blot skal tabe sig 90 kilo på et år, men også skal blive et bedre menneske, og man følger hvordan de 2 ting faktisk hænger nøje sammen, og ikke i den rækkefølge som mange tror.

I torsdags var der sidste afsnit i dokumentardelen, som har fulgt Henrik Bruhns kamp, hans sparringspartner, ven og kollega, Anders Mattesen, psykologen Tine Bryld, og flere andre, som har været en del af processen med at vende hele livet rundt.

Jeg synes det har været interessant fordi han virkelig har forandret sig. Programmet er ikke lavet for hans skyld, for god tv's skyld, for vores skyld, men det har bare været der hele vejen gennem den process han har gennemgået, og man følger med I hvordan hele hans syn på sig selv, mennesker omkring ham, og hele livet bliver forandres, og det er et program som giver mulighed for selvrefleksion og eftertanke, og det synes jeg er en markant forbedring ift. mange andre programmer i tv i disse dage.

Fantastisk program, synes jeg.
Så du det også?

  • Comments(3)//www.jokih.dk/#post167