Jokihs Blog

Jokihs Blog

En ærgelig jul

December 2008Posted by Jokih Sunday, December 28 2008 12:48:46

Det hele startede den 22. december om aftenen, med en god omgang kvalme. Konen var netop kommet sig over en runde roskildesyge med tynd mave og det hele, og nu var det åbenbart min tur. Hele natten rendte jeg i fast rutefart til toilettet, hvor maven blev tømt af alle åbninger.

Den 23. gik rimlig meget med at prøve at få sovet lidt, men en smule feber og lidt fortsat opkast gjorde det ikke nemt.

Den 24. kørte vi til svigerfar i Holsted for at fejre jul, men jeg havde hverken appetit eller kræfter, så kl. 19 gik Linus, Soffi og jeg i seng, og så måtte de andre fejre jul alene.
Jeg kan ikke mindes, at jeg før har fået kvalme, ved lugten af and, og jeg var ærgelig over ikke at kunne være tilstede en juleaften.

Den 25. gik det lidt bedre. Familien kom til julefrokost i Holsted om aftenen, og jeg fik da klemt lidt mad ned. Pakkelegen gik fint, og i år blev det svigerfar Ole der vandt vandrepakken - en røv med ører.

Den 26. var vi en tur hos mine forældre i Esbjerg til lidt aftensmad og hygge.
Jeg tog turen fra Jerne til midtbyen til bens, og med en frostklar morgen havde RIGTIG mange fyret op i brændeovnene, og med en så vindstille dag, som det var, så føltes det lidt som at gå tur i en Californisk skovbrand. Jeg er ikke sikker på jeg blev mere sund af den gå-tur ihvertfald.

Den 27. stod den på Absolute Afslapning i hjemmet, hvor vi så lidt af de dvd'er vi har fået i julegave. Jeg har fået Flammen & Citronen, og Danskernes Egen Historie om Livet under besættelsen. Konen havde fået Henrik Brunhs Comedy Kuren.

Linus har bare opført sig noget nært eksemplarisk hele julen igennem, og nydt at være hjemme hos både morfar, farmor og farfar.

Nu skal jeg bare have færdiggjort min bacheloropgave, inden der venter nyt fuldtidsjob fra 2. januar i Bramming. Det bliver spændende. Længe siden jeg har arbejdet fuld tid, og jeg er både spændt på hvordan jobbet bliver, men samtidig også lidt ked af at skulle undvære konen og Linus så mange timer hver dag, nu jeg lige havde vænnet mig til at være meget hjemme.
Men okay, jeg har da haft en længere barsel end de fleste fædre med fuldtidsjob.

  • Comments(0)//www.jokih.dk/#post172

Gode gaver

December 2008Posted by Jokih Wednesday, December 10 2008 16:54:49

I denne uge havde vi besøg af Majbritts moster, kusine og fætters kone, som også gerne lige ville se Linus.

De havde en lille gave med, og det var åbenbart noget der faldt helt i lillemands smag, for da han fik øje på sig selv i gaven, forsvandt enhver generthed, og han smilede og komplimenterede sig selv i stor stil.Blog Image

Det var en god gave smiley

  • Comments(0)//www.jokih.dk/#post171