Jokihs Blog

Jokihs Blog

Rema1000, og de gode tilbud!

Marts 2008Posted by Jokih Thursday, March 20 2008 12:03:50

I går var jeg et smut i den lokale Rema1000, som jeg ellers normalt undgår. Jeg synes ikke de er billige, ofte har de ikke de varer jeg skal bruge, og jeg synes deres serviceniveau er ret lavt.

Men i går faldt jeg altså over 2 så gode tilbud, at jeg er nødt til at dele dem med dig.

Tilbud nummer 1:Blog Image

"Hakket smagfuldt svinekøde, 8-12% fedt" - 500 gram for 18,95, men husk så at du kan få 1000 gram for 44,95. Det er da værd at tage med hva :-)


Tilbud nummer 2:

Blog ImageStryhns Grovhakket leverpostej.
Den lille til 11,95, og den store til 12,00.

Rema1000 - meget mere for pengene, som de selv siger.

  • Comments(3)//www.jokih.dk/#post133

En lille på vej...

Marts 2008Posted by Jokih Monday, March 17 2008 08:52:05

"ÅRH jeg kan FANME DA HELLER IKKE PASSE NOGLE BUKSER MERE"....råbte konen arrigt fra soveværelset!

Der er så småt ved at være gang i hormonerne, for det viser sig at konen er gravid, hvilket er en rigtig glædelig nyhed for os.

Indtil nu er terminsdatoen sat til slutningen af september, og vi regner helt 100 med at det bliver en dreng.

Blog Image

  • Comments(6)//www.jokih.dk/#post132

Tilbage hos CBB

Marts 2008Posted by Jokih Tuesday, March 04 2008 09:57:37

Så er det endelig lykkedes mig at komme tilbage til det bedste og billigste mobilselskab jeg endnu har haft; CBB Mobil.

Det har dog ikke været helt uden problemer.
For nogle uger siden modtog jeg nyt simkort fra CBB, og og bekræftelse på min opsigelse fra Telia. Alt var i skønneste orden. Hos Telia kunne jeg endda selv logge ind på siden og finde oplåsningskoden til telefonen, så jeg ikke skulle ringe ind. Det er jo dejligt.

Jeg har sådanset ikke været ked af at være hos Telia, for de er faktisk billigere end både TDC og Sonofon, og telefonen jeg købte (inkl. ½ år låst fast) var også billigere, men med det forbrug jeg har, så er det altså bare billigst at være hos CBB, hvor man KUN betaler for forbrug, og ikke har abonnement på 120 kr/md.

Fredag skiftede jeg simkort, og det virkede egentlig fint, med der var kun lige 1 krone på saldoen til at starte med, og jeg ville logge ind og sætte flere penge på kontoen, men kunne så ikke logge ind på CBBs side.

Det betød at jeg ingen telefon havde, hele weekenden - udover konens altså, og det var lidt bøvlet. Jeg prøvede at ringe til CBB, og svareren fortalte at de havde lukket hele dagen, fordi alle medarbejdere var på kursus. Hmm....
Jeg skrev til dem søndag og beklagede min nød. De skrev tilbage mandag, at de godt kunne se fejlen - en teknikker ville nu tage sig af det. Han ringede senere og lagde en besked på min svarer.....den svarer som jeg ikke kan aflytte fordi der ikke er penge på saldoen, fordi jeg ikke kan logge ind - det problem han skulle løse. Ny mail....

Her til formiddag, tirsdag, er det hele så rettet, og jeg har penge på kontoen, og taler igen til lav pris - herligt :-)

  • Comments(7)//www.jokih.dk/#post131