Jokihs Blog

Jokihs Blog

Travl skoletid

Oktober 2007Posted by Jokih Saturday, October 06 2007 11:38:43

Det er ikke så meget jeg får skrevet for tiden, jeg ved det. Nogle gange sker der bare ikke noget i mit liv der er værd at skrive et indlæg om, så derfor lader jeg værre.

Jeg synes også det er en priode med forholdsvist få indlæg fra de andre blogs jeg læser, hvilket også yderligere bidrager til at undlade at skrive, men nu er det som om der er kommet lidt gang i den igen. H2ns har taget hul på politiske diskussioner, og det synes jeg er lidt fedt at diskutere, og i det hele taget synes jeg at H2ns og jeg får nogle gode diskussioner når vi kommer igang, men begge med respekt for den andens ret til at have en mening. Det kniber nogle gange med at huske at komme ind på de sider som ikke har RSS feed.

Rent skolemæssigt at vi igang med at lave semesterprojekt, og jeg føler mig ..... ikke stresset .... men travlt optaget for tiden, og jeg synes der er så mange bolde i luften, ting der skal gøres og forventninger til opgaver der skal laves, så jeg ikke rigtig kan tillade mig at slappe af.

Vores lille tremandsgruppe er igang med at snakke med tidligere misbrugere, for at samle nogle fakta ind, som vi så skal undersøge. Det er øvelsen i at finde fakta fra livet (empiri), som er opgaven. Den opgave skal være afleveret i uge 45. Derudover skal der afleveres opgave i liniefaget musik, liniefaget værksted, og så skal vi til eksamen til december/januar. Jeg synes det hele snerper sammen nu, og jeg tænker på om jeg nu ved alt det man skal vide, for at gå til eksamen. Jeg føler mig frygtelig nervøs og usikker.

I forhold til ingeniørstudiet er det også væsentlig anderledes. Der fik man et kapitel eller 2 for i en bog, og ved næste undervisning blev det så gennemgået, og man skulle arbejde med det.
Her får man udleveret en bog som pensum, men det bliver ikke gennemgået i timerne. Det forventes blot at du læser den i løbet af semesteret, og så kan bruge det du har læst, og vi snakker nemt bøger på 300-400 sider med fagstof. Den undervisningsform har jeg noget besvær med, at jeg altid har været doven anlagt på det område. Jeg har det bedst med få lidt for ad gangen, og så få det læst. Nå, men det går jo nok alt sammen...

Ellers er det jo dejligt at det er weekend. Solen skinner igen i dag, svigerinden er netop sat af i Billund Lufthavn, fordi hun skulle til sydfrankrig i en uges tid. Gid det var mig...
Men ellers står den på et par timers Football Manager samen med Holgi nu her over middag, så til stranden og bade med vovse, derefter hjem til svigermor og svigerfar, og senere i aften skal jeg ud og bowle med nogle af gutterne, og fejre Palchens hjemvenden fra Afghan. Vi fik jo ihvertfald sagt farvel med manér :-)

  • Comments(0)//www.jokih.dk/#post100