Jokihs Blog

Jokihs Blog

Nu også nyhedsskabende

Oktober 2007Posted by Jokih Tuesday, October 16 2007 17:27:18

For noget tid siden åbnede DR Radio Syd et sted på deres hjemmeside, hvor lytterne selv kan skrive små og store ting fra lokalområdet. Hidtil har der mest været arrangementer af alverdens kedelige arter, som har præget siden, men jeg har gået og luret på at skrive lidt. Det kommer jo nok ikke som nogen overraskelse for dig som læser af denne blog, at jeg godt kan lide at formulere mig skriftligt.

I denne uge er der efterårsferie fra skolen, og derfor tænkte jeg, at nu skulle den historie jeg havde gået og tænkt lidt på, ud i det fri. Derfor skrev jeg en historie, tog billeder, og lagde den ud på dr.dk/esbjerg under Dine Nyheder.

I dag kunne jeg så læse, at redaktionen rent faktisk har fulgt op på historien, og valgt at få færdselspolitiets kommentar til min indgangsvinkel.

Det er lidt mærkeligt. Jeg føler mig en lille smule sårbar, fordi jeg, som person, pludselig lægger navn til dette, og står til ansvar for det jeg har skrevet. Ikke fordi jeg ikke kan stå inde for det, men lidt kriller i maven gav det da alligevel, da jeg så historien som de havde valgt at følge op med.

På et andet plan, føler jeg som borger pludselig, at jeg rent faktisk også godt kan være med til at skabe debat, og at der er en mulighed for at andre lytter med, når jeg siger noget, og det er lige som om der er skridtet videre fra dagbogen her. Spændende fornemmelse, ihvertfald smiley


UPDATE 19.10.07
Efter historierne har lederen for færdselspolitiets afdeling i Esbjerg, Henrik Vallø, nu også skrevet et indlæg. Heri påpeger han at der ER ubetinget vigepligt i de 2 omtalte kryds.
- Det er som det altid har været, skriver han, stik i mod det hans kollega, Christian Skovfoged udtalte til Radio Syd tirsdag den 16. oktober.

Læs Vallø's indlæg her, og Radio Syds opfølgning igen igen her.
Jeg har nu skrevet en mail til Hr. Vallø, hvor jeg beder om en forklaring, en gang for alle, på, hvad der egentlig gælder.
Men godt spottet af Palchen - der er nemlig ubetinget vigepligt i krydsene - lige som der altid har været. Ihvertfald indtil politiet ombestemmer sig igen.

  • Comments(6)//www.jokih.dk/#post104