Jokihs Blog

Jokihs Blog

Det er en kold tid...

November 2007Posted by Jokih Thursday, November 15 2007 22:29:49

Så er vinteren så småt ved at stikke sit ansigt frem, efter det triste valg den anden aften.
For mig var det forholdsvist glædeligt for det parti jeg stemte på, men desværre kom "min side" ikke til regeringsmagten, og dermed blev det lidt trist.

Et par af de gode nyheder fra den side synes jeg da lige vi skal have med også:
- Lars Kolind kom ikke ind.
- Rene Offersen kom heller ikke ind. Han var med til en valgdebat på CVU'et hvor jeg læser. Desværre var jeg ikke selv med til debatten, men jeg har fået fortalt at han sad og sms'ede under debatten, som ikke så ud til at interessere ham stort, og på et spørgsmål svarede han, at han ikke troede der var nogle der gad høre svaret, så derfor ville han ikke svare. That's the spirit!
- Mogens Camre meldte sig hurtigt ud igen. Mærkelig sag, og uhærderligheden selv, må jeg sige. Har du lyst til at se Niels Hausgårdsvideo om Langballe, Krarup og Camre, så findes den her.

Personligt har jeg forrygende travlt for tiden. I sidste uge afleverede jeg to opgaver i skolen. Den ene var semesteropgave i empiri, og den var spændende at lave, men blev lidt stressende, da en kontakt vi havde fået, brændte os af få uger før vi skulle aflevere.
Derudover fik jeg afleveret en musikopgave om, hvordan man kan bruge stomp til en emneuge i en skole. Håber den bliver godt modtaget. Det vil vise sig.
Nu venter eksamen lige om hjørnet i januar 08.

Ikke så snart er der faldet en anelse ro på skolearbejdet, før der melder sig nye projekter. Jeg går en gang i mellem og laver en slags minidokumentar film om en person eller families liv, som man så kan bruge som en slags forbedret udgave af "lysbilleder med fortælling" til en fest. Den har jeg fået yderligere 2 opgaver af. Den ene blev afleveret i dag, og den anden er til næste uge, så nu er jeg en anelse stresset over den, men det går nok. Den sidste er et firmaportræt, og det åbner nye muligheder. Der skal både bruges videointerviews og videoklip fra gamle dage. Det bliver spændende at prøve.

  • Comments(2)//www.jokih.dk/#post109