Jokihs Blog

Jokihs Blog

Julefrokost på CVU Vest

December 2007Posted by Jokih Saturday, December 01 2007 20:03:32

I aftes var den store aften, hvor alle uddannelser på CVUet kunne være med til årets julefrokost. Fra vores overgang var der vel omkring 40 pædagogstuderende.

Traditionen tro, for vores overgang, blev der danset på bordene da maden var ryttet af, og alkoholen begyndte at tage sin virkning.
Der var Happy Hour fra 18-21, hvor der fulgte en snaps med hver øl man købte. Heldigvis valgte jeg kun at drikke én snaps, lært af sidste års julefrokost hos Jane og Martin, hvor Palchen var en ivrig opskænker og bordherre. Huha....husker endnu dagen efter den fest...
Blog Image

Det gav bonus i dag. Godt nok var jeg ikke just frisk som en havørn, men jeg kunne godt mærke at jeg ikke havde drukket 10 snapse.
Vovse og Jeg besluttede at vi trængte til frisk luft, motion og dagslys. Det har blæst med en ret kraftig vind i dag, og det regnede, men jeg tog regntøjet på, og så begav vi os ind mod byen på gå-ben. Vejret var jo ikke noget at råbe hurra for, men vi kom da derind og travede lidt rundt. Jeg fik handlet fødselsdagsgave til min niece, Marie, som på mandag fylder 5 år. Vi skal op til fødselsdag hos hende i morgen.

På vej hjem kunne jeg godt mærke trætheden melde sig igen. Har ikke fået sovet så meget. Var hjemme omkring kl 4 i nat, og sov rigtig dårligt op af formiddagen, så jeg besluttede at jeg lige så godt kunne stå op. Vovse var også træt og våd på vej hjem, så den trak ekstra kraftigt, men hvis det var op til den havde vi taget en noget anderledes rute. Jeg tror ikke helt den vidste hvor vi var.

Afslapning på sofaen i eftermiddag, og så lige endnu en hurtig tur med vovse, for at hun kunne få en tisse tur om eftermiddagen også, mens det både var lyst, og der var klar himmel. Det var en helt ny oplevelse.

  • Comments(3)//www.jokih.dk/#post111