Jokihs Blog

Jokihs Blog

En god handel, og en knap så god handel

December 2007Posted by Jokih Monday, December 17 2007 20:23:50

I lørdags sad jeg lige og tjekkede min mailboks, og en gang imellem skal man jo lige en tur i spammappen, for at se om der er noget der er sorteret fra, som ikke skulle.
Der lå en mail fra Norton, som har juletilbud på antivirus og internet security.
Nu kan man få antivirus for 30$, mod normalt 40$.

Da mit gamle abonnement for nyligt er løbet ud, klikkede jeg ind på Nortons danske hjemmeside, og kunne konstatere at man her skal betale 359 kroner for Norton Antivirus 2008. En hurtig regning på den amerikanske kurs kunne fortælle at det kostede mig knap 200 kroner, inkl. porto, at bestille pakke på nortons amerikanske webshop istedet for den danske.
Det synes jeg er da er en ok handel.

En knap så god handel synes jeg så at have gjort i dag.
Fik en rudekuvert fra Telia med regning for de sidste 2 måneder. Et eller andet skurede dog i den halvdel af hjernen, som beskæftiger sig med regning. Det samlede beløb for samtaler og abonnement passede nemli ikke med det beløb der stod på girokortet. Efter en hurtig research viste det sig, at der nu er et "faktureringsgebyr" på 39 kroner på hver regning.

Det betyder én ting: Jokih er meget snart ikke længere Telia kunde. Det finder jeg mig simpelthen ikke i. Det synes jeg er uforskammet. Jeg har overstået min 6 måneders binding, og mit abonnement er nu 20 kroner i måneden billigere, men fanme og jeg vil betale et faktureringsgebyr.
Så jeg regner med at blive CBB Mobil kunde igen meget snart. Det selskab fandt jeg yderst okay og rimligt, og jeg var egentlig tilfreds med Telia, lige indtil dette! Ciao...

  • Comments(3)//www.jokih.dk/#post114