Jokihs Blog

Jokihs Blog

Sidste eksamen bestået

Januar 2008Posted by Jokih Tuesday, January 22 2008 21:21:16

I dag var jeg oppe til den sidste af 2 eksamener, på dette semester

Det var værkstedsfag der stod på programmet. Jeg har skrevet en opgave som beskriver et forløb med både musik, edb, dansk, og så i høj grad: VÆRKSTED.
Jeg synes selv det var en rigtig kreativ ide, og det var både lærer og censor til dels enige i, men jeg tror de ikke helt de kunne greje, at jeg havde skrevet en opgave ud fra mine egne ideer, som ikke var beskrevet i nogen bøger, eller afprøvet i virkeligheden. Den var svær at forholde sig til.

Derfor rakte den til et 7-tal, hvilket også var mit eget bud før jeg overhovedet gik ind til eksamen, så jeg er ok tilfreds. eksamen forløb ihvertfald fint. Vi hyggede os, og der var intet pres eller noget. Bare en hyggelig samtale mellem 3 personer.

Vores underviser i værkstedsfag, Flemming Rendbo, er simpelthen fantastisk, og jeg er virkelig ked af at vi ikke skal have ham mere. Du kan se en brøkdel af hans kunst her, selvom han har det med at sprede billeder 100 forskellige steder på nettet, og de er ikke rigtig til at finde.

Nu venter resten af måneden bare på at blive brugt, indtil jeg starter i praktik den 1. februar. Det skal nok blive godt. Var til pædagogisk dag i fredags med dem, og hvor kedeligt det end lyder, så fik vi besluttet hvad vi skal lave af aktiviteter det næste halve år. Jeg skal til at starte en musikgruppe op, og lave noget radio med de unge mennesker.
Derudover skal vi have lavet en kæmpe racerbane i kælderen, hvos man så kan bygge landskaber i papmache og den slags. YEAH BABY!

Torsdag i denne uge står den på Tina Dickow koncert på tobakken, sammen med konen, svigerinden, samt H2ns og dennes frue. Det bliver godt.

Fredag er der afskedsfest for klassekammerater som skal i udlandspraktik.
2 skal til Ghana, 2 til Færøerne, og en til USA, af hvad jeg sådan lige har hørt om.

Lørdag-søndag skal jeg i sommerhus med kvaglundgutterne, og lur mig om ikke der ryger en øl eller 5 ned der også. Det glæder jeg mig rigtig meget til. Vi plejer at hygge os når vi endelig er sammen.

  • Comments(0)//www.jokih.dk/#post123