Jokihs Blog

Jokihs Blog

Strandture i weekenden

Juli 2008Posted by Jokih Tuesday, July 29 2008 08:52:39

Lørdag havde jeg pakket en lille kurv med noget koldt at drikke, pakket 2 håndklæder, solcreme og den slags, i en taske, og ved lukketid hentede jeg konen i forretningen, og så tog vi til Fanø, for at have en hyggelig dag sammen.Blog Image

Ved færgen holdt bilerne i kø helt op til den gamle toldbod, men som cyklist kørte vi ombord på den færge der netop kom ind, da vi nåede færgelejet.

Vel ovre på Fanø trak vi gennem Nordbys hyggelige Hovedgaden. Der var ikke så mange turister som frygtet, for lørdag er jo byttedag i sommerhusene.

Første stop var i Heksens Have for at få en pandekage med fyld. En gravid kones sult skal man ihvertfald ikke spøge med, men sådan en pandekage faldt lige på rette sted, og det er sådan et hyggeligt sted også.

Derefter gik turen på cykel ud til Fanø Bad, hvor vi startede med en dukkert i det klare og lune vand. Det var lige hvad vi trængte til. Der var vel 25-30 graders varme i luften. Efter lidt solbadning cyklede vi langs stranden til Rindby, og så tilbage til Norby med cykelstien. Stille og rolig tur.

Aftensmad foregik på Café Aroma i Nordby - udendørs bord - RIGTIG lækker mad, god betjening, og konen blev tilbudt ekstra vand hvis hun ville have, da værtinden fik øje på den bulende mave. Det er da service man ikke finder alle steder.
Menukortet var lige efter Gordon Ramseys hoved - simple retter - frisk mad - lækkert.

Søndag blev brugt i haven og på terrassen, og så var vi en tur ved Hjerting Strand sidst på eftermiddagen, hvor vovse fik lov at bade. Det må være varmt at være hund i disse dage. Jeg kunne dog heller ikke lade være med at hoppe i.Blog ImageBlog Image

Mandag morgen, tilbage på arbejdet. Jeg var mødt ekstra tidligt for at kunne lave mig en kop kaffe, og nyde den i fred udenfor, inden der kom nogen børn. Da jeg ankom stod den thailandske rengøringskone og jamrede over sin bil, hvor en netop udskiftet slange til køleren, blev ved med at hoppe af og hælde alt kølervæsken ud. Jeg fik fundet en strips og sat på, og sagde hun skulle køre tilbage til mekanikkeren og få det lavet.

Det første barn var selvfølgelig også kommet. Vi gik sammen ind for at åbne for klubben, efter 14 dages sommerferie. Jeg sagde til ham, at nu kunne vi lige starte med at få en kop kaffe, og snakke om hvad han havde lavet i ferien.
Da jeg kom hen i baren var kaffemaskinen der ikke. Sådan let undrende kiggede jeg rundt over det hele, men væk var den sgu. Fandt senere ud af at en af de ansatte havde lånt den til sin 60 års fødselsdagsfest.

Jeg fandt en gang nescafe i skabet - det var koffeinfri, og ikke helt den fornøjelse jeg havde håbet på mandag morgen, men det gik da.
Alt i alt var der 5 børn i går, og 5 ansatte var mødt op for at tage sig af dem. Det er fortsat sommerferie.

  • Comments(0)//www.jokih.dk/#post154