Jokihs Blog

Jokihs Blog

Comedy Kuren

November 2008Posted by Jokih Saturday, November 15 2008 13:17:21

Her i huset har vi gennem de sidste mange uger fulgt med på kanal 5, som har sendt Comedy Kuren.Blog Image

Et program som har udemærket sig ved at komme helt tæt på et menneske, under hans nok største forandring i livet, uden at det er blevet en ren og skær docusoap, som mange programmer i denne tid ellers formår at være - helt og aldeles meningsløst.

Men her følger man komikeren Henrik Bruhn, som ikke blot skal tabe sig 90 kilo på et år, men også skal blive et bedre menneske, og man følger hvordan de 2 ting faktisk hænger nøje sammen, og ikke i den rækkefølge som mange tror.

I torsdags var der sidste afsnit i dokumentardelen, som har fulgt Henrik Bruhns kamp, hans sparringspartner, ven og kollega, Anders Mattesen, psykologen Tine Bryld, og flere andre, som har været en del af processen med at vende hele livet rundt.

Jeg synes det har været interessant fordi han virkelig har forandret sig. Programmet er ikke lavet for hans skyld, for god tv's skyld, for vores skyld, men det har bare været der hele vejen gennem den process han har gennemgået, og man følger med I hvordan hele hans syn på sig selv, mennesker omkring ham, og hele livet bliver forandres, og det er et program som giver mulighed for selvrefleksion og eftertanke, og det synes jeg er en markant forbedring ift. mange andre programmer i tv i disse dage.

Fantastisk program, synes jeg.
Så du det også?

  • Comments(3)//www.jokih.dk/#post167