Jokihs Blog

Jokihs Blog

Den onde cirkel

November 2008Posted by Jokih Thursday, November 27 2008 11:15:22

Som næsten nyuddannet er det på tide at begynde at søge jobs. Nu er der jo kun 2 måneder til det rigtigt går løs, og jeg har absolut ikke løst til at blive fanget i Hjort-Frederiksens nedværdigelsesprocess og samfundsdegraderingsritual, og derfor satser jeg på selv af skaffe arbejde - om jeg så skal i vikarbureau igen.

6 stillinger var slået op - 6 stillinger jeg VIRKELIG gerne ville have, og de var i området omkring Esbjerg, som ikke var fór langt væk. Jeg søgte dem alle 6 - det var 2 stillinger på hver af 3 institutioner. Telefonen ringede, og jeg blev kaldt til samtale ved den første. En dag som desværre ikke var mulig for mig, men istedet kom jeg til samtale ved en af de 2 andre.

Den samtale var jeg til i sidste uge, og det gik faktisk rigtig godt. Lederen ringede en time senere, og måtte beklage at jeg ikke havde fået den. Han kunne vældig godt li' mig, men der var en i samme position som mig, som havde en lille bitte smule mere erfaring, som havde fået den. CRAP!

Dagen efter ringede de, og bad mig komme til samtale ved den sidtste ud af de 3 institutioner. Den var jeg til i aftes, og det gik også rigtig fint.
Her til morgen ringede lederen og måtte beklage at jeg havde været nummer 3 på listen til et af de 2 jobs, og igen var det den manglende erfaring som gjorde udslaget, selvom hun også rigtig gerne ville have ansat mig.

Og så er man jo i den onde cirkel, for hvordan får man arbejde uden erfaring, når man ikke kan få erfaring gennem arbejde?

Jeg håber der dukker noget op snart, for jeg havde VIRKELIG håbet på en af disse 6 stillinger, og det er lidt ærgeligt at være så tæt på begge gange, og så ikke få det alligevel. Humøret og selvtilliden har været højere til vejrs før.

  • Comments(3)//www.jokih.dk/#post170