Jokihs Blog

Jokihs Blog

Til babysvømning med sønikke

Januar-Marts 2009Posted by Jokih Saturday, February 21 2009 14:32:42

Vi havde tilmeldt os til et introduktionsbesøg til babysvømning i Svømmestadion Danmark. Mange andre har begejstret fortalt om babysvømning, og vi har ikke fået gjort for meget ved det endnu. Men i dag skulle det være.

I lobbyen til svømmehallen skulle vi lige finde et par babybadebukser til knægten, så der ikke kom pøller i poolen. Der var udsalg på en bøtte, men det var mest til piger, og så var der nogle leopardskindsfarvede par - hurra hurra. Lidt dyrere på bøjlerne bagved fandt vi dog et par pæne blå drengebukser, som vi synes han kunne være bekendt.

Vel inde i terapibasinnet fik vi en hurtig introduktion, og med én hånd under hovedet, boblede knægten lystigt rundt i poolen, og lignede rigtig en der nød det. Han holdt ud i over 15 min.

Lidt senere stødte vi på det par vi lå på barselsstue med, da Linus blev født. Det var nu egentlig meget hyggeligt at sammenligne de 2 børn lidt, og at se at det også gik fint for dem. De var så flinke.

Det har været lidt en hård uge, rent babymæssigt. Han vil ikke rigtig sove mere end en time af gangen om natten, og barnvognstiden om eftermiddagen har vist været maks 10 min af gangen. Og som konen konstaterede; "det må være rart bare at kunne tage på arbejde". Det er det sådan set også, men problemet forsvinder desværre ikke bare fordi far tager på arbejde. Men jeg føler med konen. Hun skal være i det hele tiden.

I aftes slugte han så sine 230 ml vælling i sig, og lidt efter kl. 20 sov han, og han vågnede igen klokken 06.20 næste morgen. Han fik lidt morgenmad, en halv time senere tog han sig lige endnu en time på øjet. DYGTIG DRENG.

Middag i barnevognen efter svømning og lidt mad, og der har været et par enkelte forstyrelser, men slet ikke sammenlignet med ugen der er gået. Så vi håber han er kommet i sin vante rytme igen, for det var nu rarest når mor og far også har lidt overskud til at være forældre. Føler meget med forældre til kolikbørn - dette er nok ikke noget til sammenligning, men det er bare vores virkelighed.

Har du været til babysvømning med dine børn?

  • Comments(0)//www.jokih.dk/#post178