Jokihs Blog

Jokihs Blog

On the blog again

Juli-september 2009Posted by Jokih Sunday, July 12 2009 17:07:09

Det er nogle måneder siden jeg sidst har blogget, og jeg kunne se at de blogs jeg fulgte også har stået stille. Nu er der et par stykker der rører på sig igen, og jeg følte inspirationen komme til mig, så nu prøver vi lige med endnu en sæson bloggin.

Livet på Skolebakken er ved at være slut. I morgen starter nedpakningen.

Vi har ellers oplevet meget her på Skolebakken, i de 5 år vi har boet her. Pigerne flyttede ind først, mens jeg boede i Århus. Et års tid senere møvede jeg mig så også ind.

Vi er begge fyldt 30 år mens vi boede her, vi er blevet gift her, og vi har fået vores dreng mens vi har boet her.
Jeg husker en af de gamle ritualer vi havde her i huset søndag formiddag - morgenbord, med rundstykker til alle voksne og hunden, som næsten ikke kunne vente.
Nogle gange var der også amerikanske pandekager, som Marianne havde lavet. De er fortsat savnet. Der er sikkert også mange andre ting, som jeg ikke alle kan nævne her.

Det var en fornøjelse at få sin egen have, og hvad jeg da ikke har brugt af timer i den. Men der er en endnu større have der hvor vi flytter hen, så der skal jeg også nok få nogle timer til at gå.

Jeg tror jeg taler for os begge når jeg siger, at vi glæder os til det hele er overstået, og vi er nogenlunde på plads i det nye hus, som vi overtager 1. august. Skal nok blogge lidt mere, når vi når længere hen i planen :-)

  • Comments(0)//www.jokih.dk/#post185