Jokihs Blog

Jokihs Blog

Lidt nyt fra andre blogs

Februar-September 2007Posted by Jokih Saturday, August 25 2007 21:04:03

Er de sidste par dage faldet over et par gode historier på nogle af de blogs jeg læser.
Den første er fra Ebben, eller Esben, som han jo egentlig hedder. Vi studerede sammen i halvandet års tid på Igeniørhøjskolen i Århus.

En mand i en varmluftballon indså, at han var faret vild. Han reducerede højden, og så en kvinde nede på jorden.

Han gik længere ned og råbte til kvinden:

"Undskyld, kan du hjælpe mig? Jeg har aftalt et møde med en ven for en time siden, men jeg ved ikke, hvor jeg befinder mig!"

Kvinden svarede: "Du befinder dig i en varmluftballon ca. 30 fod over havet på 55o 41' 47" nordlig bredde og 10o 12' 47" vestlig længde."

"Du må være tekniker," sagde manden.

"Det er jeg," svarede kvinden, "men hvordan vidste du det?"

"Tja," sagde manden, "alt hvad du har sagt, er teknisk korrekt, men jeg har ikke nogen anelse om, hvad jeg skal bruge oplysningerne til. Og faktum er, at jeg stadig ikke ved, hvor jeg er. Det eneste jeg har fået ud af din hjælp er, at jeg er endnu mere forsinket."

Kvinden på jorden svarede: "Du må være leder"

"Det er jeg," svarede manden, "men hvordan kunne du vide det?"

"Det er enkelt. Du ved ikke, hvor du er, eller hvor du skal hen. Du er kommet op ved hjælp af varm luft. Du har indgået en aftale, som du ikke er i stand til at holde, og du forventer, at mennesker under dig skal løse dit problem. Faktum er, at du befinder dig i samme situation, som du gjorde, før du traf mig, men nu er det pludselig min fejl!"


Den anden historie er fra H2ns, og er en smule længere. Hans og jeg stødte på hinanden i de unge dage som slaver på McD, hvor vi citerede Simpsons, og prøvede at gøre livet så surt som muligt for vores overordnede. Historien kan du læse her:
http://h2ns.dk/2007/08/suk.html

  • Comments(0)//www.jokih.dk/#post87