Jokihs Blog

Jokihs Blog

Midt i en eksamenstid

Januar 2008Posted by Jokih Wednesday, January 09 2008 19:29:50

Så er der kun 2 dage tilbage til vi skal op og forsvare vores synops, om de 15-18 årige, som anbringes i sikrede institutioner.
Som jeg har skrevet i et tidligere indlæg, så er konklussionen på synopsen, at langt de fleste igen ender i straf, og jo yngre man er når man bliver idømt straf, jo mindre hjælper det. Det er bevist.

Alligevel overraskede det mig ikke spor da jeg i radioavisen i dag hørt, at Dansk Folkeparti vil have sænket grænsen for den kriminelle lavalder fra 15 til 12 år. De mener ikke at de 12 årige skal i fængsel, men på særlige institutioner hvor der bliver 'taget hånd om dem'. Hvordan det så skal foregå, hvad målet er, og hvad man forventer at få ud af det, er åbenbart ikke noget man har lyst til at kommentere nærmere.
Med den regering vi har nu, kan man vel heller ikke forvente andet, end at de følger trop, og synes det er det bedste forslag der er kommet endnu.

I en anden genre, så var jeg lige inde og kigge statistik på min hjemmeside, og i den forbindelse kunne jeg se hvilke søgeord der bliver brugt på folk som finder min side.
Blandt de bedre kan nævnes:

- Pizzabagesten
- Kæmpe edderkop
- Uofficielle fodboldtrøjer
- Torben Lodbjerg, Esbjerg (min tidligere chef fra radioen)
- Quiz direkte
- Pizza maskiner i esbjerg
- Lego passenger tog
- Hvornår kom lego til new york
- Klejner fra holsted
- Gamle spil+gul kylling (jeg er helt væk her)
- Morten olsen kone

...og vi lader ordene stå et øjeblik....

  • Comments(2)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Jokih Thursday, January 10 2008 22:09:03

Det er hos one.com som jeg har webhotel hos. De laver statistik på hjemmesiderne, så jeg kan gå ind og se alle mulige mærkelige ting. Her i blandt kan jeg se hvilke ord folk indtastede i søgestrengen på eks. google, da min side kom frem.

Dette var så nogle af dem - begrib det hvem der kan.

Posted by Don_A Thursday, January 10 2008 10:00:37

Jakob, kan du ikke lige uddybe den der med "søgeordene" ?!

Hvordan kan du set det? Er det ord der er søgt for at komme ind på din side, eller ord brugere af din side har brugt på feks. Google osv. ?!