Jokihs Blog

Jokihs Blog

Til koncert med Aura og Tina Dickow

Februar 2008Posted by Jokih Friday, February 01 2008 09:27:16

Torsdag aften på Tobakken - forinden da var H2ns med frue, svigerinden, fruen og jeg selv, på café og spise aftensmad, hvorefter turen gik til Tobakken i kraftigt blæsevejr.

En frygtelig masse mennesker havde købt billet, men dog ikke så mange at der var udsolgt. Ved et svine held lykkedes det os at finde et bord på øverste balkon, hvor vi næsten kunne se scenen.

Kl. 20 startede warm-up - en kvinde med 2 musikkere, som kaldte sig Aura, som åbenbart er hendes navn. Det var ikke just den størte bunke selvtillid hun bar rundt på, og hun startede med at gå ind på scenen og undskylde fordi hun bare skulle varme op for "hende vi allesammen var kommet for at høre".
Jeg synes dog ikke hun havde noget at skamme sig over. Hun sang godt, og musikken var ret fed på en anderledes måde. Ingen trommeslager og basist. Hun skal da bare fyre den af.Blog Image

Billedet her er fra Grøn Rock 2006, lånt fra Christer Holte, da jeg ikke lige selv havde nogle billeder af hende.

Omkring kl. 21 kom TinaD selv på scenen med sit band. Det var første koncert på Count To 10-turneen, og det var simpelthen for fed en oplevelse.
Hun synger eminent godt, bandet spiller fejlfrit og virkelig fedt sammen - det var en helhedsoplevelse. Fantastisk. Får du chancen, så snyd ikke dig selv. Det kan ikke anbefales nok.


Af andre begivenheder kan nævnes at jeg i dag starter på min 2. lønnede praktik, i en fritids- og ungdomsklub i Esbjerg, hvor jeg skal være det næste halve år. Jeg skal være med til at starte et musikhold, lave lidt radio med dem, og så skal vi bygge en kæmpe racerbane i kælderen. Jeg er lidt spændt, for nu skal jeg til at forholde mig til en masse nye mennesker, lære nye navne, vaner, omgangsmåder osv. Håber det kommer til at gå godt.

Blog ImageI går var Holgi på besøg, og vi rullede cigarer af de tobaksplanter som jeg dyrkede i sommers. Holger var desværre så uheldig at hans blev ædt at snegle.

De tørrede tobaksblade blev fintskåret og blandet op med pibetobak. Herefter tog vi nogle af de store blade og rullede den skårne tobak ind i det. Vi endte med 4 fine cigarer som skal ryges i denne weekend, når RiskLogen á 2001 mødes på Langeland til battle. Så må vi se om det kan lade sig gøre, eller om det bare siger FUF, og så er det væk.Blog Image

Fortsættelse følger på den historie....


Det er min mening at få ryddet lidt op i de link der fører til andre blogs som jeg læser. Nogle skriver aldrig, og nogle læser jeg ikke selv mere.
Der i mod kommer der et par nye til, da flere af mine studievenner er i praktik i udlandet.

F.eks. er Rene Van Woerkom i Bangkok, Anne og Mie er i Ghana, og Dan er på Færøerne.
Jeg håber de vil bruge deres blogs flittigt, så vi andre kan følge deres praktik.

  • Comments(2)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Palchen Sunday, February 03 2008 21:07:03

JA det er jo ikke en cigar det ligner

Posted by Adam Friday, February 01 2008 11:58:00

Hvis det er ok, så snyder jeg bare mig selv for hende!