Jokihs Blog

Jokihs Blog

Jokih og klubben - uge1

Februar 2008Posted by Jokih Sunday, February 10 2008 13:55:44

Fredag den 1. februar startede jeg på min 2. lønnede praktik i en klub i Esbjerg.

Fritidsklub er for børn fra 9-13 år efter skoletid, og ungdomsklub er fra 14-17 år om aftenen. Vi har begge dele. Alle eftermiddage er der fritidsklub fra kl. 12-17, og 2 aftener i ugen er der ungdomsklub fra 18-22.

Det har været en meget fin start. Jeg havde på forhånd været på besøg i institutionen inden jeg startede, og jeg havde været en hel dag ude i byen med de ansatte, hvor vi planlagde hvad der skulle ske over det næste år, så jeg kendte dem sådanset godt da jeg startede.

Nu er det jo et års tid siden jeg sidst var ude i "den rigtge verden", så jeg skulle lige vende mig til det igen, og vende mig til den måde en klub fungerer på. Her er der ikke opsynspligt eller noget. De kan komme og gå som de har lyst til, og jeg kan lave det med dem, som jeg har lyst til.
Der er computere, som jeg er blevet udnævnt ekspert for, og så er der bordtennis, malerværksted, træværksted, bordfodbold, playstation på storskærm, poolbord og barområde, hvorfra der sælges slik, pølsehorn, pizzastykker og den slags.

De værste af de unge er en flok som bliver 14 inden for nogle måneder. De er lidt for meget 'hjemme' i klubben, og laver ustanseligt ballade for de mindre, og respekt for de voksne har de sådanset heller ikke. Det har ihvertfald været vigtigt for mig at pisse mine grænser af, hvilket ikke altid har været lige sjovt, men sådan er det jo.

I næste uge er der vinterferie, og jeg skal være der fra 10-16 hele ugen, og der kommer nok ikke så mange børn, så mon ikke jeg får pudset mine egenskaber i bordfodbold og pool smiley

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.