Jokihs Blog

Jokihs Blog

Tilbage hos CBB

Marts 2008Posted by Jokih Tuesday, March 04 2008 09:57:37

Så er det endelig lykkedes mig at komme tilbage til det bedste og billigste mobilselskab jeg endnu har haft; CBB Mobil.

Det har dog ikke været helt uden problemer.
For nogle uger siden modtog jeg nyt simkort fra CBB, og og bekræftelse på min opsigelse fra Telia. Alt var i skønneste orden. Hos Telia kunne jeg endda selv logge ind på siden og finde oplåsningskoden til telefonen, så jeg ikke skulle ringe ind. Det er jo dejligt.

Jeg har sådanset ikke været ked af at være hos Telia, for de er faktisk billigere end både TDC og Sonofon, og telefonen jeg købte (inkl. ½ år låst fast) var også billigere, men med det forbrug jeg har, så er det altså bare billigst at være hos CBB, hvor man KUN betaler for forbrug, og ikke har abonnement på 120 kr/md.

Fredag skiftede jeg simkort, og det virkede egentlig fint, med der var kun lige 1 krone på saldoen til at starte med, og jeg ville logge ind og sætte flere penge på kontoen, men kunne så ikke logge ind på CBBs side.

Det betød at jeg ingen telefon havde, hele weekenden - udover konens altså, og det var lidt bøvlet. Jeg prøvede at ringe til CBB, og svareren fortalte at de havde lukket hele dagen, fordi alle medarbejdere var på kursus. Hmm....
Jeg skrev til dem søndag og beklagede min nød. De skrev tilbage mandag, at de godt kunne se fejlen - en teknikker ville nu tage sig af det. Han ringede senere og lagde en besked på min svarer.....den svarer som jeg ikke kan aflytte fordi der ikke er penge på saldoen, fordi jeg ikke kan logge ind - det problem han skulle løse. Ny mail....

Her til formiddag, tirsdag, er det hele så rettet, og jeg har penge på kontoen, og taler igen til lav pris - herligt :-)

  • Comments(7)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Esben Saturday, March 15 2008 20:38:57

Okay. Jeg har haft CBB i rigtig lang tid og der har altid været god service og fair priser. Der har i øvrigt mange fede features på deres hjemmeside når man er logget ind. F.eks. ders telefonsvarer-web-interface. Og så er det dæleme smart at når der er en der lægger en besked, så kan du få den som en .mp3-fil i en mail. 3:0 til CBB.

Ellers vil jeg lige poientere at jeg har 7,2 MBit bredbånd ved 3 (over alt) gennem arbejdet og dækningen er VÆSENTLIGT bedre end både TDC's og Sonofons 3G dækning!!! Jeg har rejst en del omkring i DK med 3G internet fra 3, selv hele vejen til KBH i togen er der fuld skrald på - ja selv i bussen hjem til Galten spiller det max.

Så sammenlignet med det almindelige mobilnet er 3's 3G dækning ringe, men sammen lignet med de andre teleoperatørers #G-net er den helt i top. - OG MAN KAN JO HELLER IKKE SAMMEN LIGNE CITRONER OG AGURKER VEL?

Posted by Jokih Friday, March 07 2008 08:41:37

Hmm....og jeg troede ellers ikke det kunne være værre en Debitel.

Der er 2 selskaber man ALTID skal holde sig fra: Debitel og 3!

Posted by The Other One Friday, March 07 2008 00:21:37

Ja fuck er lige skiftet fra Debitel til Telmore.....har bare ikke modtageér t noget nyt SIM-kort endnu, og det er selv om jeg ér overflyttet - SÅ LIGE NU KAN I IKKE RINGE TIL MIG :(

Posted by Jokih Wednesday, March 05 2008 11:08:08

Boa: Det snakker vi slet ikke om, men det lyder som en offentlig kendt hemlighed ;-)

Røveren: Det er sørme lang tid siden jeg har set/hørt til dig :-)
Som sagt, så er jeg ikke desideret utilfreds med Telia. Det jeg var mest utilfreds med var et faktureringsgebyr på 39 kroner. Det finder jeg mig ikke i. Det kan jeg sgu ringe meget for.

Mijanne: Det er jo fordi der sidder "rigtige mennesker" bag skærmen. De skal jo have frokost og sådan, og derfor virker det nok ikke rigtig altid :D

Posted by Mijanne Kå Jøj Wednesday, March 05 2008 08:26:13

Er osse lige i dag blevet CBB kunde - skiftede fra Telmore, fordi jeg syv ud af ti gange ikke kunne komme på deres forpulede hjemmeside for at tanke op. Så kan det dæleme oz være lige meget, sagde konen, og så skiftede hun sgu! For det lort skal virke i 2008 - så ja, jeg har også meldt mig på CBB-holdet.

Posted by Røveren Tuesday, March 04 2008 15:45:01

Jeg er selv Telia-kunde og godt tilfreds. Jeg skifter ikke. Jeg har lavet mange gode handler med dem i tidens løb. Men det er jo en jungle, og alle selskaber har fordele og ulemper så det er nok op til en selv hvad man har lyst til - og behov for.

Posted by Boa Tuesday, March 04 2008 13:33:35

Tilllykke!... Jeg følger med over på CBB om 2 dage og Fruen flyttede derover for en lille uges til siden... det bliver SÅ dejligt, igen at se CBB som operatørlogo.

(og så snakker vi ikke mere om 3-mobil i denne omgang, eller om vildt høje telefonregninger, eller om 2 telefoner der p.t. er til repparation, fordi låsekoderne ikke virkede, eller om 3-panelet som er fuldt automatiseret, eller en hjemmeside som ikke virker og slet ikke om en dækning, som kun eksisterer på papiret... fnys)

Boa