Jokihs Blog

Jokihs Blog

En dejlig weekend

April 2008Posted by Jokih Monday, April 28 2008 10:15:38

Fredag blev en lang arbejdsdag. Mødte ind omkring klokken 12 i klubben. For tiden er der ikke ret mange børn, og fredag var ingen undtagelse, så vi hyggede med dem der var. Vi lukkkede kl 16, og så skulle jeg og en kollega igang, for om aftenen skulle vi holde drengeaften for de yngste drenge i klubben. "Indsmugling af piger strengt forbudt" stod der i indbydelsen.

Kl 18 kom alle drengene, og de havde glædet sig hele ugen til denne aften. 19 drenge blev det til i alt, og mesterkokken Jokih stod for at lave burgere til hele banden.
Til dessert stod den på en Jokih-klasikker: choko-shake, MUMS!
Senere på aftenen havde vi en overraskelse til dem. Vi havde nemlig lånt noget lazer-matic udstyr, som egentlig bare er en vest som kan registrere når man bliver ramt, samt en pistol med rød lazerstråle og så siger den djyu djyu djyu når man skyder. Ungerne synes det er VILDT fedt. Desværre virkede det ikke så godt som det skulle, men vi fik 4 ud af 8 sæt til, mere eller mindre, at virke. Men ungerne havde det sjovt, og det er jo hovedsagen.
Klokken 22.30 kom forældrene og hentede en flok børn med alt for meget sukker i sig. God fornøjelse med at få dem lagt i seng, siger jeg bare.

Lørdag var jeg på raid i byggemarkederne for at se om jeg kunne finde de sidste ting til min køkkenhavn. Har lavet et lille forsøg, som jeg vil fortælle om ved en anden lejlighed. Deværre viste det sig ikke så nemt at finde de ting jeg skulle bruge, og trods reklame i aviserne, så havde hverken Silvan eller Jem & Fix agurke- og tomatplanter, så dem har jeg endnu ikke fået købt. Det må blive i den kommende uge, hvis tiden bliver til det.

Søndag var det så store havedag. Konen var igen hjemme efter en tur med svigerinden til København, og efter en fælles morgemad gik jeg igang med at ordne køkkenhave, som nu er sået med rødløg, skalotteløg, rødbeder, gulerødder, og persillerødder. Er lidt spændt på om det bliver bedre i år. Jeg har hørt et lille trick om, at hvis man såer løg i hver anden række, så holder det orme væk, som ellers spiser gulrødder og persillerødder, og den slags. Nu må vi se om det passer.

Så fik jeg også lige sået lidt tobak. Mon ikke vi skal have en sending hjemmerullede cigarer igen. Det var en succes.

Svigerfar har fået en stor sending Feramol i hus, så nu må vi se om vi kan holde bestanden af dræbersnegle lidt nede. Feramol er ikke gift. Det er naturmidler som sneglene æder, så mister de appetitten, ligger sig i jorden og dør. Meget simpelt. Jeg fandt et par ganske små snegle i går, og de fik straks kniven. Ingen slinger i valsen der.

Nu glæder jeg mig bare over det gode vejr, og til at tingene begyndet at vælte op af køkkenhaven og i væksthuset.


Konen bliver også fortsat større og større, men alt i alt går det rigtig godt på den front. Humøret er fint, og vi glæder os til strejken er overstået, da det snart er tid til 20 ugers scanning, hvor man kan se hvilket køn barnet har, og selvom vi er overbevist om at det bliver en dreng, så er det rart nok at få bekræftet fra fagfolkene.

Og så vil jeg lige til sidst takke dig for din tålmodighed. Jeg får ikke skrevet så meget, og jeg kan se, at en del af de blogs jeg følger med i, heller ikke gør. Gad vide om trenden med blogs er ved at forsvinde?
Jeg skal nok blive lidt bedre til at skrive igen, men det kommer jo nok helt af sig selv, nu hvor jeg kan tage billeder af haven - det er sgu det samme tema hvert år :-)

Til slut, fordi du har kæmpet dig vej hele vejen til bunden af indlæget, så får du lige link til dagens blog-historie, som kommer fra BoA. Jeg synes det er klasse.

  • Comments(5)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Esben Monday, May 05 2008 21:21:39

Det er vist en Esbjerg-ting. Alle andre steder i DK har man køkkenhaver, men i Esbjerg har man åbenbart køkkenhavne. Og kom så ikke og sig at det ikke lugter bare lidt af fisk... :-)

Posted by Palchen Wednesday, April 30 2008 19:56:08

ah det er vist ved at være nogedage siden du har været forbi min blog blev da ændret i weekenden :)

Der er en plan for 80 rock, men den kan du læse om på min blog fra fredag af

Posted by Jokih Tuesday, April 29 2008 10:00:55

Julie: Man kan godt mærke du er skolelærer hva - finde fejl ved andres måde at stave på. Kom nu frisk - positiv inklusion istedet ;-)
Hmm...havde nok flere ting i hovedet på samme tid der...

Palchen: Alt vel her, som jeg jo skriver. Er det stadigvæk en kold tid, som der står på din blog? Nu er det jo snart tid til både 80'er og grøn rock, så vi må da håbe at det snart bliver varmere :-)

Posted by Julie Monday, April 28 2008 21:46:02

Synes det er sejt du har en køkkenHAVN...

Posted by Palchen Monday, April 28 2008 21:01:32

Skal vi andre ikke snart bydes på burger og choko shake ?

Ellers alt vel Mester?