Jokihs Blog

Jokihs Blog

Jokih og pædagogstrejken #3

Maj 2008Posted by Jokih Thursday, May 29 2008 19:50:23

Jeg var i dag med i Kolding, hvor pædagoger fra Århus, Horsens, Kolding, Odense, Esbjerg m.fl. var samlet for at vise utilfredsheden med KLs manglende vilje til at forhandle med BUPL. Vi var omkring 3000 i alt, og vi gik i optog gennem midtbyen, gennem gågaden, og endte i en park, hvor der var nogle taler og sang. De strejkende sygeplejersker i Kolding havde også sluttet sig til os.Blog Image

Som det ses på billedet, så var det et enormt langt magenta-farvet optog der snoede sig gennem Kolding, og der var slagsange hele vejen gennem optoget.
Havde lejligheden dog blot været en anden, som eks. en fodboldlandskamp eller noget.

Jeg savner faktisk lidt mit arbejde i klubben i disse dage, især fordi det er så godt vejr, og der er mulighed for at lave en hel masse med børnene udenfor, men når nu situationen er den, den er, så er det fedt at mærke at alle står sammen om det samme mål.
Jeg er efterhånden ved at kunne "når jeg ser et rødt flag smelde". Den bliver ofte sunget, og alle rejser sig når den kommer.

BUPLs folk på talerstolen kunne godt lære lidt at sygeplejerskernes formand i syddanmark, Anni Pilgaard, som holdt en fantastisk brandtale, med stor jubel til følge.Blog Image

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.