Jokihs Blog

Jokihs Blog

Barnevogn - hvad skal man vælge

Juni 2008Posted by Jokih Friday, June 13 2008 10:04:20

Vi er så småt ved at gå ind i redebyggerfacen, og der er godt nok mange ting man pludselig skal have, når man skal være en mere.

I øjeblikket drejer det sig om barnevogn. Der findes jo en del forskellige mærker, og i forskellige prisgrupper. Hvad skal man vælge? Hvad skal man overveje i den forbindelse?

Vi vil meget gerne have nogle indputs fra alle Jer forældre som læser med her, som selv har prøvet det smiley

Scanning for nogle uger siden viste det, vi allerede vidste - at vi skal have en dreng, og termin er indtil videre sat til 30. september. Foreløbigt hedder han Spunken.

Majbritt har det fint. Hun vokser, er lidt træt, men er ikke plaget af kvalme og store smerter, så vi må vel sige at det går rigtig godt.

  • Comments(6)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Julie Thursday, June 19 2008 10:57:26

Jeg har slet ikke nogen forslag, men har hørt at man ikke må få barnevognen hjem før barnet er født, ellers betyder det ulykke! Så det er mit råd til jer!

Posted by Stine Sunday, June 15 2008 23:59:45

Uha, det er et farligt spørgsmål.

Jeg køber personligt aldrig mere en basson! Jeg var også lidt af den mening af man behøvede altså ikke en Emmaljunga eller Brio. Men efter min basson må jeg nok erkende at jeg skiftede mening. Den var slet ikke god. Alt var galt med den, også den "bytter" jeg fik. Jeg endte med en Emmaljunga, og der var alting bare i orden. Og så kunne jeg sælge den for 800 mindre end jeg gav, da jeg skulle af med den.

Det er også noget man skal tænke lidt på, hvis man ikke planlægger søskende :)

Posted by The Other One Saturday, June 14 2008 07:45:40

Fik skrevet Baby-home i Gjesing - Mente selvfølgelig Baby-Sam i Gjesing

Posted by The Other One Saturday, June 14 2008 07:43:59

Vi ville have købt en Emaljunga, hvis ikke det fordi den ikke lige kunne klemmes ind bag i den bil vi havde på daværende tidspunkt. Vi købte en Odder X-treme, da den kunne klappes sammen til næsten ingenting - vil dog ikke anbefale den, hvis man kan undgå den. Den er dyr, og er ikke specielt god at køre med - så køb i stedet en klassisk Odder, hvis det skál være Odder. Jeg kan ellers anbefale jer at kigge hos Baby-home ude på Sædding Strandvej - om ikke andet så har de nogle gode klapvogne til prisen, når I når så langt....og ja Baby-home i Gjesing har godt nok alt, men man skal passe på derude. De er faktisk rigtig dygtige sælgere, og er meget fokuseret på at sælge til dig....

Posted by H2ns Friday, June 13 2008 17:50:37

Leah købte vi en Basson i danmarks ringeste babybutik, Babysam i Gjesing. Den var ikke speciel billig, men den er idag ikke ret meget værd. Det er lidt æv! Vi har været nødt til at købe en ny til Signe, og det er en Emmaljunga (tror jeg den hedder) og den har den fordel at man overhovedet intet behøver at gøre for at få plads til den bag i vores bil. Bare direkte ind med den, uden at slå noget sammen.
Så hvis I har planer om at spunken skal være storebror så køb noget ordentligt fra starten af og undgå at handle i lortebutikken i Gjesing.

Posted by Mi'janne Kå Jøj Friday, June 13 2008 13:10:49

Efter min mening bør I for alt i verden ikke hoppe på den der "det-SKAL-altså-være-en-Emmaljunga-eller-Odder-ellers-er-I-bare-røv-dårlige-forældre!" *smask-fornærmet-smiley-der-fnyser*
Med Emmaljunga og Odder får I ganske vist solide barnevogne til 7-8.000 kroner og de kan uden problemer holde til en gåtur fra Gedser til Skagen - men hvem fanden gider det?!?
Vi har haft en BassonBaby - købt i Kære Børn - fidusen ved den er at man kan købe en klapvognsoverdel til, som kan smækkes på barnevognens understel. Den er ganske vist ikke så stor som de andre, men ganske fin til prisen (små 3.000,-)
Til gengæld havde vi en gammel, brugt en af slagsen som ekstra barnevogn til at have til at stå hos dagplejen. Så var vi fri for at transportere den frem og tilbage hver dag. Den købte vi for ganske billig penge hos et forældrepar, hvis barn skulle fra dagpleje til børnehave. Og nu hvor vores dreng lige er startet i børnehave, har vi solgt skramlet videre til nye forældre i dagplejen.