Jokihs Blog

Jokihs Blog

At være lidt ansvarlig

August 2008Posted by Jokih Friday, August 08 2008 13:10:24

Det er højtid for de store landbrugsmaskiner, som fylder godt op på de mindre veje, når man kommer rundt i sommerlandet.

Desværre synes jeg at jeg har oplevet en uheldig tendens blandt førerne af disse store maskiner. Jeg har oplevet, at i langt de fleste af dem, sidder chaufføren og snakker i håndholdt mobiltelefon, selvom de styrer en maskine på adskillige tons, med masser af kræfter, og med modbydeligt store hjul, som i løbet af et par sekunder kan smadre en almindelig personbil.

Jeg synes simpelthen det er uansvarligt og uanstændigt, at man ikke viser større ansvar og moral, når man er ansvarlig for disse store maskiner, som i disse dage er så store, at de ikke en gang kan være i én vejbane mere.

Den skulle hermed være givet videre: SLUK TELEFONEN NÅR DU KØRER TRAKTOR, eller anskaf dig et håndfrit sæt. Det koster et par hundrede kroner, og så har du en dejlig trådløs forbindelse, og kan snakke alt det du vil mens du kører.

  • Comments(2)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Ebben Wednesday, September 24 2008 19:41:45

Jeg synes nu også det gælder ALLE trafikanter. Et headset til mobilen koster fra 96,- i T-Hansen. Jeg synes at alle trafikanter skal tage sig sammen og få sig sådan et. For det er da for arrogant ikke at ville ofre sølle 69,- på i hvertfald at reducere dén risiko, for at slå en selv og andre ihjel i trafikken.

Posted by Boa Tuesday, August 12 2008 18:17:41

Hear Hear!

Boa