Jokihs Blog

Jokihs Blog

God nethandel

September 2008Posted by Jokih Thursday, September 04 2008 18:56:44

I sidste indlæg var det Zupernova som fik på munden, for sløv levering, dårlig information og i det hele taget, en rigtig ringe oplevelse af nethandel.

Helt i modsatte boldgade oplevede jeg www.shg.dk i denne uge.
Min gamle router fra 2001 måtte sige farvel efter 7 år på posten, og en ny skulle bestilles. På edbpriser.dk kiggede jeg på lidt forskellige routere fra forskellige firmaer, og efter oplevelsen med Zupernova brugte jeg i stor stil www.nettjek.dk og de bedømmelser der i forvejen var på edbpriser, til at finde det firma jeg ville handle hos.

Valget faldt på shg.dk. 1 krone dyrere end den billigste. Levering 1-2 dage.
Jeg var på arbejde tirsdag aften i ungdomsklubben, men besluttede at jeg lige ville bestille sådan en router. Det var vel omkring kl. 20.30. Med det samme kom mail med ordrebekræftelse (tak for det). Lidt senere kom mail med "vi har nu pakket din vare, og den vil blive sendt i dag 2. september".

Aaarrhhh, tænkte jeg. Det må da være en fejl. Men nej, lidt efter kl 22 kom track'n'trace koden til posten, og kl. 13 næste dag kom pakkeposten til min dør med min nye router - 16 timer efter bestilling. Det er fanme service. De pakker helt indtil 22 aftenen, og det er vel også det tidspunkt man typisk bestiller sine varer på, om aftenen altså.

Anbefalingen er hermed givet videre. Det virkede for mig.

  • Comments(1)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Ebben Wednesday, September 24 2008 19:36:13

Så har du vist ikke rigtigt fulgt med i IT-nyhederne. SHG er jo gået konkurs og er blevet opkøbt af et andet IT-skrammel-net-firma. DOG MED DEN KLAUSUL AT GARENTIER IKKE OVERFØRES. Det betyder at har man købt noget i SHG for nylig er de på lovlig vis fritaget for at opfylde garentien i købeloven.

Hvis du spørger MIG så er sådan en >>smart<< lille finte for frækt. Så mener jeg IKKE man skal handle i den bix mere.

http://newz.dk/shg-starter-paa-en-frisk-paa-onsdag