Jokihs Blog

Jokihs Blog

Få en gratis DVD film...

Oktober 2008Posted by Jokih Sunday, October 26 2008 14:31:25

...ved at være med i en TV undersøgelse. Blog Image

Der er kun ganske få og ubetydelige betingelser!

Ved din deltagelse accepter du at modtage flere spændende tilbud og nyhedsbreve om magasiner, bøger, musik, film mv. fra Bonnier Publications International AS, Bonnier Publications A/S,Gyldendal Bogklubber og DM Media A/S, Falck, modstroem.dk, Viasat og Benjamin Publications AS via brev, telefon og andre elektroniske medier (f.eks e-mail, sms), samt registrere de kontaktoplysninger om forbrugeren, som er nødvendige herfor. Ved deltagelse accepter du at Eanalyser og deres partnere - Ingelise alt om håndarbejde, Lindhart & Ringhof og Oxygen - kan kontakte dig pr. e-mail, post og/eller telefon/sms for at tilbyde dig abonnement på tidsskrifter, bøger eller multimediaprodukter med udgangspunkt i de interesser, du har angivet i undersøgelsen. Samtidig accepterer du at modtage nyhedsmail fra vores undersøgelsers sponsorer Opnionsland samt vores partnere Chanti, Vindermail, Etminut.dk, Skrab.nu, mailluxury.dk, Guldkisten.dk, Pointshop.dk, Lokaltilbud.dk, Fordelen.dk, tidbudstips.dk, Dagensstreg.dk og drdo.dk. Du kan til enhver tid framelde dig disse nyhedsmails igen.

Jeg accepterer at blive kontaktet af Falck med henblik på bilsyn og Autohjælp.

Du modtager en valgfri film af de mulige til 0,- og du betaler hverken porto eller gebyr. Samtidigt bliver du medlem af Home Enter og forpligter dig til at købe yderligere 2 film til klubpris, som du selv vælger blandt de udbudte film Home Enter lagerfører.

REND MIG! Sådan en svindlerbule!

  • Comments(2)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Jokih Sunday, October 26 2008 21:05:41

Så er jeg da glad for at jeg nåede at læse det med småt. Synes generelt annoncerne på facebook er sådan nogle hvor man bør læse ALT det med småt, mindst 2 gange!

Posted by Julie Sunday, October 26 2008 20:35:06

Jeg hoppede desværre i med begge ben og da jeg fik læst det med småt, skyndte jeg mig at trykke på tilbage knappen, men der var jeg pludselig registreret og har nu modtaget mange lorte-emails, som jeg har måtte bruge ret lang tid på at framelde mig! Synes ellers jeg plejer at gennemskue sådan noget, men et øjebliks uopmærksomhed og du er "fanget"!