Jokihs Blog

Jokihs Blog

Næsten 2 måneder gammel

November 2008Posted by Jokih Wednesday, November 26 2008 22:12:03

En fast rytme og rutine er åbenbart kodeord, når man har fået små størelser i huset. Det er det ihvertfald blevet for os, og det gør nu hverdagen noget nemmere.

Her til morgen vågnede han klokken 0600 og skulle have mad, og jeg tænkte at istedet for at lave mad, sætte mig op i sengen og fodre ham, og prøve at lægge ham til at sove igen, så kunne vi lige så godt bare stå op og gå i stuen hvor vi kunne hygge os, mens mor lige fik endnu en time på øjet.

Jeg synes disse tider giver nogle virkelig gode stunder med sønnikke. Når han ellers er mæt og tilfreds, så smiler han over hele hovedet, når han får øje på en af os, og det er simpelthen det dejligste syn. Vi har prøvet at fange et billede af det, men det er som om tilstedeværelsen af kameraet lægger en dæmper på smiletrangen. Håber det lykkes en dag.Blog Image

Ellers er der godt gang i bachelorskrivningen. Min makker og jeg skriver om ungdomssanktionen. Det er spændende arbejde, og giver nogle udfordringer. På mandag skal vi på besøg i en sikret afdeling, hvor der er indsatte unge mellem 15-17 år, som har lavet meget personfarligt eller grov kriminalitet. DET bliver spændende.

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.