Jokihs Blog

Jokihs Blog

Lidt omkring i sommeren

Juli-september 2009Posted by Jokih Sunday, July 19 2009 20:53:14

Det er ferietid, og konen og jeg prøver at komme lidt ud og opleve noget. Nogen ferietur bliver det jo ikke til i år, så vi tager små udflugter med bilen.

Onsdag var vi en tur i Blåvand. Det er ikke helt den ferieidyl jeg husker. Jeg synes der er sindsygt mange biler derude, og det er jo ikke til at komme nogen vegne. Men vi havde dog god tid, og hyggede rundt med Linus i barnevognen.
Vi fandt også et sted at få noget at spise, og Linus hyggede sig rigtig med de mange ting og mennesker at kigge på.

Fredag var vi et smut ude ved min gamle studieven, Allan, som netop er flytte i hus i Gørding. Det var lige et hurtigt besøg på en time, men rigtig hyggeligt, og ungerne legede på græsplænen i skyggen.

Lørdag stod den på pakning, mens Linus var hos farmor og farfar. Det nød han vist, og vi fik pakket det vi ville, ryddet op i et skur, og kørt en trailerfuld på genbrugspladsen.

Vi har også fået købt en cykelstol til lillemand, og i dag skulle den prøves. Han fik sin cykelhjelm på, som han ellers havde været meget ulykkelig over indtil videre, men i dag sagde han ikke noget til den. Vi fik sat ham på cyklen, og han og Majbritt kørte lidt op og ned af gaden. Han synes vist det var sjovt, for han klukkede en del, og smilede over hele hovedet da han kom tilbage.

Lidt senere cyklede vi en tur ind til moster og Danny, men der var humøret vendt lidt, og han muggede en smule over turen, men han skal nok blive glad for stolen, og mon ikke også han vender sig til hjelmen.

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.