Jokihs Blog

Jokihs Blog

Vækkeur som projektør

Januar-Marts 2010Posted by Jokih Wednesday, January 13 2010 19:35:07

Vækkeur er ikke noget vi bruger her i huset. Eller jo, men han sover trygt inde i værelset ved siden af, og vi har før prøvet at tidsindstille en vækning, men servicen er meget upålidelig, og sjældent præcis - vækker næesten altid ALT for tidlig.

Men når man så vågner, alt for tidligt, så kunne det være rart med det samme at skimte hvad klokken egentlig er. Især her i den mørke tid, hvor solen ikke giver megen hjælp.

Vi bruger vores telefoner som ur om natten, men man skal lige have fat i den, uden at rage den på gulvet, og så have trykket på en knap, før uret kommer frem.
Derfor ønskede jeg mig i julegave et vækkeur som kunne projektere tiden op på væggen - så ville problemet være løst. Jeg fik også sådan et ur - en model fra OBH, som set udefra var lige hvad jeg havde brug for.

Da jeg fik pakket apperatet ud og tilsluttet synes jeg dog ikke særlig godt om kvaliteten. Det projekterede ur var skævt og uskarpt, og ikke til megen hjælp. Desuden var displayet i uret utrolig kraftigt, til trods for 3 forskellige indstilningsmuligheder, hvor man selv kunne vælge lysstyrke.

Jeg byttede det til et andet, og satte det op i soveværelset, men det var omend muligt, endnu mere lyst end det første. Det lyste simpelthen hele soveværelset op om natten, så det ikke var til at sove for, så det var også en om'er.

Hvorfor er det at fabrikanter af vækkeure ikke kan lave en simpel model, som viser klokken, kan vække til en aftalt tid, og som bare ganske stille og roligt viser hvad klokken er? Det burde da være ret simpelt.

Jeg bestilte et andet vækkeur, som hun lige skulle skaffe hjem først, og så forbeholdte jeg mig retten til at komme med det igen. Så må vi se...

  • Comments(3)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Boa Tuesday, January 19 2010 16:16:58

Ja, bare søg på uhren og så find projektoruhren lidt nede på siden.

Boa

Posted by Jokih Sunday, January 17 2010 19:37:17

Hmm, det direkte link virker desværre ikke Boa - er der en anden vej?

Posted by Boa Saturday, January 16 2010 19:50:10

www.conrad.de

direkte : http://www1.conrad.de/scripts/wgate/zcop_b2c/~flNlc3Npb249UDkwV0dBVEU6Q19BR0FURTE2OjAwMDYuMDEwNi41MWYzYmMyZiZ+aHR0cF9jb250ZW50X2NoYXJzZXQ9aXNvLTg4NTktMQ==?~template=PCAT_AREA_S_BROWSE&direkt_aufriss_area=SHOP_AREA_17192

Knock your self out dude!

Boa