Jokihs Blog

Jokihs Blog

Priser og Spam

Februar-September 2007Posted by Jokih Saturday, September 01 2007 07:01:30

Var hos mekanikeren og hente bilen sidst på eftermiddagen. Han havde på forhånd givet et tilbud på MAX 2600 kroner, hvis vandpumpen også skulle skiftes, udover tandremmen. Derudover havde jeg bedt ham om lige at lave en bremsetest, så den er klar til syn mandag.
Da jeg kom derned fik jeg mig lidt af et chok: Samlet regning 4300 kroner!!!
Mekanikere....findes de i andre udgaver end denne?

En god ting skete der dog igår. Fredag d. 24. august skrev på denne side, hvordan jeg havde modtaget en spam sms, og sendt den videre til forbrugerstyrelsen. I går fik jeg mail fra dem, og jo, de tager dine henvendelser seriøst:

31. august 2007
Sag 1140/5-573 TPE/TPE
Uanmodet modtagelse af sms fra www.cash1970.dk

Tak for din henvendelse til Forbrugerombudsmanden vedrørende modtagelse af en uanmodet SMS-besked fra www.cash1970.dk med tilbud om lån.

Vi kan oplyse, at vi har modtaget mange tilsvarende klager over firmaet. Vi har derfor rettet henvendelse til Dansk Finansieringskompagni ApS, som står bag hjemmesiden www.cash1970.dk, for at få deres bemærkninger til sagen. Du vil høre fra os, når der foreligger nyt.

Med venlig hilsen

På Forbrugerombudsmandens vegne
Tina Pedersen

Fuldmægtig, cand.jur.

  • Comments(2)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Jokih Monday, September 03 2007 07:39:26

Jeg tror det er vigtigt for dem at sende et signal tilbage til de som klager, som viser at det rent faktisk virker, for ellers vil folk jo helt automatisk holde op med at anmelde det. Det tager dem nok lidt tid, men jeg synes da at det er det værd.

Posted by Røveren Sunday, September 02 2007 02:22:02

Jeg er imponeret.

Godt man bliver taget seriøst. Det er lige før jeg vil opsøge et eller andet at klage over. hehe.